Oldtimer show Bocholt

In 2019 kondigden we met grote trots ons 25e jubileum tractortreffen aan. Om gekende reden is dit niet doorgegaan maar niet getreurd; met evenveel trost en enthousiasme organiseren we dit jaar op zaterdag 27 en zondag 28 mei ons 25e oldtimertreffen in Bocholt.

Graag stellen we op deze editie, samen met jullie hulp, een heel aantal tractoren ten toon. Speciale aandacht gaat uit naar de merken Fendt en David Brown waarbij we voor beide merken een mooie ere ring voorzien. We willen de Fendt en David Brown liefhebbers en verzamelaars langs deze weg ook oproepen om met extra materiaal naar Bocholt af te zakken. Als tipje van sluier kunnen we al verklappen dat een er Fendt houtgas,…. aanwezig zullen zijn. Wie doet straffer 😊?

Alle tractoren, stationaire motoren, vrachtwagens, woonwagens of ander industrieel erfgoed van voor 1983 zijn welkom. Ook werktuigen zien we graag op onze show verschijnen, we beschikken helaas niet over een terrein voor grondbewerking maar overige werktuigen kunnen zelfs, in overleg met de organisatie al werkend gedemonstreerd worden.

Wil je zelf deelnemen, kijk dan snel op onze website www.btmoldtimers.be en schrijf je bij voorkeur langs deze weg in. Inschrijven via mail is mogelijk, maar geef dan alle gegevens in één keer door. Ken je nog andere geïnteresseerden, laat het hen gerust weten door deze mail door te sturen.

Deelname aan ons evenement is gratis en voor iedere tijdig ingeschreven deelnemer voorzien we een mooi deelnemingspakket.

Aangezien onze jubileumeditie zich over 2 dagen spreidt, is er ook de mogelijkheid tot overnachting. Er wordt door FarmFun een terrein en voorzieningen ter beschikking gesteld in de directe nabijheid van ons showterrein. We wijzen jullie er wel graag op dat dit geen BTM-organisatie betreft en dat concrete afspraken gemaakt moeten worden met FarmFun zelf via +32 26 69 16 66 of info@farmfun.be.

Praktisch delen we nog mee dat de show geopend is voor bezoekers van zaterdag 13u tot en met 19u en zondag van 10u tot en met 17u. 

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen. Tot dan!