Montforter Oldtimer Treffen 2022

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 organiseert Schutterij Sint Urbanus Montfort voor de 15de keer het Montforter Oldtimer Treffen. Het zal weer gebeuren om en nabij kasteel Montfort. Meer informatie volgt later dit jaar, kijk voor de meest actuele informatie op de MOT Facebook pagina of bekijk de Facebook feed op de startpagina van https://www.motmontfort.nl.  

Om u aan te melden voor het MOT 2022, gehouden op 7 & 8 mei, kunt u een e-mail versturen naar info@motmontfort.nl. Aanmeldingen zullen tot en met 30 april verwerkt worden, hierna is het niet meer mogelijk om aan te melden voor het MOT 2022. 

Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens;

– Naam en adres gegevens
– Op welke dagen u komt
– Of u op ons terrein blijft overnachten
– Welk(e) voertuig(en) u meeneemt.
– Bouwjaar van uw voertuig(en)
– Kenteken van uw voertuig(en)

Als u zich opgeeft via e-mail krijgt u altijd een bevestiging per e-mail terug. Als u deze binnen een week nog niet gekregen heeft verzoeken wij u om contact met het MOT op te nemen via het bovenstaande e-mail adres.